Dommeroppsett GoLondon Cup Jenter 14 søndag 3/2

Simon, Sandi og Ahmed er satt opp på søndag.

Se vedlegg for å finne ut når dere skal dømme.

Her er litt om regler osv:

Kampene spilles over 1x20 minutter med 9 spillere på hvert lag. Det blir ikke lagt til tid i kampene, vi har et tett program og dere må blåse i gang kampene presis.

- Hjemmelaget i oppsettet stiller med ball.

- Ved draktlikhet stiller bortelaget i reservedrakt/vester

Vi spiller med offside.

Det blir ikke blåst frispark hvis ballen treffer taket, spillet fortsetter uten stopp der ballen lander.

Ved poenglikhet i gruppespillet avgjøres rekkefølgen etter følgende kriterier:

1. Målforskjell
  2. Innbyrdes oppgjør
  3. Flest scorede mål
  4. Myntkast

Kamper som ender uavgjort i sluttspillet blir avgjort på myntkast. I finalene i sluttspillet spilles 1x5 min ekstraomgang ved uavgjort resultat. Hvis det står uavgjort etter ekstraomgangen blir kampen avgjort på myntkast. Hvis det blir myntkast tar dere med kaptein og en voksen leder fra hvert lag. Resten av laget skal ikke stå rundt dere men være minst 10 meter vekke. Dommeren skal bestemme hvilket lag som har mynt og hvilket som har kron.