Lagbilder fra HTX høst 2015

Se lagbilder fra Haugar Telenor Xtra høsten 2015!

MANDAGSGRUPPA - JENTER 2005 OG GUTTER 2006

Fv: Mateo (Hovedtrener), Emilie, Agnes, Thea, Eivor, Anna, Mathias, Sebastian og Andre' (Keepertrener).

Antall: 10 stk. Det vil si at vi har plass til flere.

TIRSDAG - GUTTER 2005

Fv: Torbjørn (Hovedtrener), Olav, Håkon, Fredrik, Adrian, Marius, Johannes og Sondre.

Antall: 10 stk (noen mangler på bilder). Vi har plass til flere !!

ONSDAG - JENTER OG GUTTER 2004

Fv: Martin (2002), Bjørnar, Benjamin, Magnus, Olav Andre, Marte, Ulrikke, Amalie, Marion, Katrina, Adam (2002), Petter og David (Hovedtrener).

Antall: 10 stk. Vi har plass til flere!

FREDAG - JENTER OG GUTTER 2003

Fv: Espen (Hovedtrener), Guro, Mikal, Mikkel, Mats, Marcus, Marius, Magnus, Tobias, Marianne, Andre',  Helle, Selma, Sofia, Live og Marte.

Antall: 24 stk (flere mangler på bilde). Vi har plass til flere her også :)

Da vil vi ønske alle HTX-deltakerne våre en god høstferie. Husk å ta med ball på hytta eller til sydenland! Vi har fremdeles plass til flere på Haugar Telenor Xtra. Blir du med?

Fotball hilsen fra,

Trenerne på HTX