Bestilling av utstyr til Haugar Telenor Xtra

Her er info for bestilling av utstyr.

Haugar Telenor Xtra-deltakerne

Telenor Xtra har åpnet det nye bestillingssystemet for utstyr. Alle deltakere på Haugar Telenor Xtra bestiller utstyr selv. All info om hvordan dere gjør står under her. Ta kontakt om noe skulle være uklart.

Alle HTX-deltakerne kan bestille

Utstyrspakke på Haugar Telenor Xtra for alle deltakere.

I forbindelse med denne lanseringen vil Telenor Xtra sentralt gjøre ukentlige oppdateringer til klubb i forhold til utsendelser av utstyr. Hver onsdag vil Telenor Xtra sende SK Haugar oversikt over hvem som har bestilt utsyr. Slik at Haugar kan bekrefte at vedkommende er deltaker eller trener på Haugar Telenor Xtra.

Ved eventuelle spørsmål ta kontakt med undertegnede på: david@haugar.no

Foresatte eller trenere kan også ta kontakt med kundeservice hos Artisti ved eventuelle spørsmål omkring bestillingssystemet (kontaktinfo ligger på web siden).