PÅMELDING Haugar Telenor Xtra 2016

Info om påmelding til Haugar Telenor Xtra 2016.

Haugar Telenor Xtra 2016

Haugar Telenor Xtra er et tiltak for spillerutvikling. Tilbudet er for alle de som ønsker ekstra fotballtrening rett etter skoletid. Det vil bli servert frukt til alle deltakere før hver treningsøkt. Tidsrommet for tilbudet gjelder er i SFO/Aktivitetsskole-tiden. Øktene gjennomføres mellom kl.14.30-16.00 i Haugarhallen. Åpent fra 14.00.

Ta direkte kontakt med Haugar ved økonomiske utfordringen i forhold til påmeldingsavgift (eller om du vet om noen som har økonomiske utfordringer ift påmelding).

Spillere på Haugar Telenor Xtra skal lære hvordan de kan trene mer rett, lære om målsettinger og få inspirasjon til å trene enda mer på løkka!

• Koordinasjon, hurtighet og spenst

• Individuelle ferdigheter

• Relasjonelle ferdigheter i smålagsspill

• Fullskala spill ift alderstrinn (5'r, 7'r, 9'r)