HTX-trenere 2016

Møt våre fantastiske trenere på Haugar Telenor Xtra.

Andre Hermansen Fiskum

Født: 16.10.1988, Kopervik

Rolle: Keepertrener i ungdomsfotball, Haugar Damer og Haugar Telenor Xtra

NFF Kompetanse: UEFA B-keeper, NFF C-lisens, Ungdomsfotballkvelden,

Dager på HTX: Tirsdag, onsdag og fredag

Som spiller har Andre' spilt for Kopervik, FK Haugesund, SK Vedavåg Karmøy, Varegg og Augustburg soccer. Han er i år tilbake i mål for sin moderklubb Kopervik IL. Han er tidligere keeper-elev av Regy og har tatt opp hanskene etter han med å få frem nye keepere i Haugar. På onsdager har han dannet en veldig god keepergruppe i ungdomsfotballen.

Tom Kristian Rage (ny i 2016)

Født: 22.03.1991

Rolle: Hovedtrener G13 (2003) og trener på Haugar Telenor Xtra

NFF Kompetanse: NFF C-lisens

Dager på HTX: Tirsdag

Tom Kristian Rage er fra Haugesund og har bodd i Sogndal de siste årene. Han er 25 år og er nå ferdig med sin bachelor i Idrett og kroppsøving fra Høgskolen i Sogndal. Der tok han fordypning i fotball og har fullført NFFs trenerutdannelsen NFF C-lisens. Som en del av fordypningen i fotball var Tom Kristian høsten 2015 i praksis i FK Haugesund. Tom Kristin har tidligere vært hovedtrener for Sogndal sitt G16 lag og Sogndal 3 på seniornivå. Han skal i år være hovedtrener for Haugar sitt G13 (2003) og i trenerteamet på Haugar Telenor Xtra.

Andreas Meling (ny i 2016)

Født: 15.04.1992, Odda

Rolle: Trener Haugar Telenor Xtra og storscorer på Haugars A-lag

NFF Kompetanse: NFF C-lisens del 1 og 2

Dager på HTX: Tirsdag og fredag

Andreas har tidligere spilt for IL Harding, Odda FK, Hana IL, Ålgård FK, Viking FK og nå heldigvis i SK Haugar. Som trener har Andreas vært assistent for Hana sitt damelag og var akademitrener i samme klubb. Det er alltid hyggelig å få inn flere kompetente trener på HTX. Vi gleder oss til å se at Andreas blir toppscorer foran Steffen Iversen i årets 4. divisjon.

Kristian Mateo Norheim

Født: 03.12.1995, Bogota, Colombia

Rolle: Hovedtrener J-13 og J14, keepertrener i Rogaland Fotballkrets, Team Haugesund Sparebank elite og Haugar Telenor Xtra

NFF Kompetanse: NFF C-lisens, UEFA B-keeper

Dager på HTX: Onsdag

Mateo har spilt i SK Nord, Vard og Djerv. Han er i år med som keeper på vårt A-lag i 4. divisjon. Mateo studere til lærer og gjør en kjempejobb i Haugar sin barne- og ungdomsavdeling som trener. Både som hovedtrener for jenter 13 og 14 (to lag!) og som keepertrener sammen med Andre' på onsdager (13-19år).

Torbjørn I. Warhuus

Født: 16.12.1987, Bergen

Rolle: Hovedtrener G-14 og Haugar Telenor Xtra

NFF Kompetanse: NFF C-lisens og Ungdomsfotballkvelden

Dager på HTX: Tirsdag

Vår egen Bergangster har tidligere spilt for Nordnes og Frøya. Som trener har han hatt flere aldersbestemte lag i Frøya. Både på jente- og guttesiden i ungdomsfotball (12-19år). I 2015 begynte han å trener for Haugar G2002. Vi ser frem til en spennende sesong for hans G14 i 1. divisjon.

Espen Helland

Født: 09.02.1994, Jørpeland

Rolle: Hovedtrener G-19 junior og Haugar Telenor Xtra

NFF Kompetanse: NFF C-lisens

Dager på HTX: Fredag

Haugar sin midtbane-motor har tidligere spilt i Staal Jørpeland og i SK Vedavåg Karmøy. I 2014 skrev han under for Haugar og begynte sin trenerjobb med G16. Idag er han hovedtrener for G19 og skal i 2016 spille i eliteserien. Vi gleder oss til en spennende sesong med juniorlaget og mange lange løp på Haugar sin midtbane.

David Rasmussen

Født: 27.02.1986, Vedavåg