Ny Haugarjente klar for Toppserien.

Anna Østrem lånes ut til Avaldsnes ut sesongen for å hjelpe dem i deres jakt på fornyet kontrakt i Toppserien.

Foto: Grethe Nygaard

Anna har over lengre tid hospitert med Avaldsnes. I fjor fikk det tragiske konsekvenser da hun fikk en alvorlig korsbåndsskade som holdt  henne ute hele sesongen, men i år har hun virkelig kommet sterkt tilbake og står med 14 mål på 12 kamper i serie og cup for oss.

Anna, som akkurat har fylt 18 år, er ei vaskekte Haugarjente og har stort sett bøttet inn mål i alle aldersklasser, og for begge kjønn, og også på aldersbestemte jentelandslag siden hun første gang kom til oss som 4-åring.

Så lenge vi er der vi er i næringskjeden så vil det komme en dag der de aller beste spillerne våre vokser ut av Haugar og det tilbudet vi kan gi. Nå er det Anna sin tur, og vi er stolte over at vi nok en gang kan avgi en spiller til øverste nivå i norsk fotball.

Siden vårt damelag i 1973 ble Norges første kvinnelige kretsmester i fotball, og Olga Jacobsen (nå Severeide) noen år senere gikk til BUL har vi jevn og trutt vist at vi er i stand til å gi unge jenter i regionen det grunnlaget som trengs for å bli toppspillere.

Det er derfor med stolthet vi ønsker Anna lykke til videre, og hvis du ikke trives Anna, så husk at låneavtalen går ut allerede ved nyttår, og vit at du alltid er velkommen tilbake!

At klubbfølelsen er sterk viser det faktum at du de neste dagene finner Anna som instruktør på Tine Fotballskole i Haugarhallen der hun skal trene frem neste generasjon Haugarspillere som skal prege norsk fotball i tiden fremover.

Anna Østrem - like populær overalt!

Foto: Johan Veland Kjellesvik