Vi forlenger med Haugesund Sparebank!

Et godt samarbeid har fått sin velfortjente forlengelse.

Bilde: Banksjef i Haugesund Sparebank, Bente Haraldson Syre, og Haugars daglige leder Roald Osmundsen er begge fornøyd med den nye avtalen.

Når vi har samarbeidsavtale med byens beste bank, som er både lokal, nær og personlig, så er det ingen grunn til å bytte. Selv om det denne gangen også var andre interessenter som ville bli vår nye hovedsponsor, så viste Haugesund Sparebank at dette var et samarbeid de virkelig ville videreføre, og når vi ville det samme, så var det bare å re-signere.

Haugesund Sparebank er vår viktigste samarbeidspartner, og den nye avtalen sikrer grunnlaget for god drift ut 2021.

Med dette fortsetter vi et langvarig samarbeid. Haugesund Sparebank har, med noen få års unntak, vært klubbens bankforbindelse siden vi ble stiftet i 1939. Banken var spesielt viktig for klubben tidlig på 80-tallet da vår sportslige storhetstid hadde kostet litt mer enn det vi hadde tenkt, og er minst like viktig i dag da det nye klubbhuset i Haugarhallen koster litt mer enn vi hadde tenkt.

Vi oppfordrer derfor våre medlemmer om å støtte opp om dette samarbeidet, gjennom å profilere både banken og klubben på best mulig måte hver gang dere tar på dere Haugar-tøy, samt like og dele bankens innlegg på sosiale medier.

Og for dere som ikke allerede er kunder; bankens ansatte sitter klare til å ta imot nye kunder, så det er bare å stikke innom en av bankens filialer å si:

"Hei! Jeg holder med Haugar og vil derfor gjerne flytte alle mine kontoer til Haugesund Sparebank!"