Kom i form på Klinikk Selsaas!

SK Haugar har som en del av dere forhåpentligvis kjenner til inngått ett samarbeid med Klinikk Selsaas når det gjelder tilgang til treningsstudio. Og alle medlemmer i Haugar får ett fantastisk tilbud fra Klinikk Selsaas.

Her er hva daglig leder ved Klinikk Selsaas, Regy Selsaas skriver: «Heisan Haugar medlemmer. Om dere ønsker å bli medlem hos KS Trening, et treningssenter som har åpent fra kl 05.00 til 23. 00 hver dag for kun Kr 300 PR medlem PR mnd. Vi har også familietilbud på Kr 900 opp til 5 i familien. Send meg en e-post på regy@klinikk-selsaas.no så skal vi få fikset både medlemskap og kort, slik at dere kan komme raskt i gang. Det er ingen binding.»

Som trener og spillerutvikler vil jeg særlig anbefale spillere som trener mye og har ambisjoner om å satse på fotballen om å drive skadeforebyggende styrketrening. For ønsker en god utvikling som spiller, kreves det mye trening, og i den sammenhengen er skadeforebyggende styrketrening svært viktig, slik at kroppen er i stand til å tåle mye trening uten å pådra seg belastningsskader. Tilbudet gjelder selvsagt også de av våre medlemmer over 15 år som bare vil trene for å holde seg i form.

At Klinikk Selsaas holder til i klubbens nærområde er selvsagt heller ingen ulempe…

Så nå håper jeg mange hiver seg på dette tilbudet, enten du trener for å bli god eller bare å holde deg i form!

Sportslig hilsen Helge Røksund, Trener- og spillerutvikler