Kveldsverter søkes!

Det nærmer seg, folkens! Lørdag 19.oktober fyller Haugar 80 år, og dagen feires med både formell og uformell åpning av det nye klubbhuset i Haugarhallen.

Når andre etasje står ferdig så har hallen kostet oss 20 millioner kroner. Det er så mye penger at vi alle sammen er nødt til å være med å ta vare på det.

Vi sliter litt med det i første etasje. Vaskeansvarlig kan til stadighet melde om frukt, våte kluter og såpe klint opp etter veggen, vasker som tettes med mengder av papir og søppelbøtter som er snudd opp ned. Der søppelbøttene står rett vei så er treffsikkerheten ofte som hos en dårlig spiss.

Og dette er sannsynligvis hovedsakelig våre egne….

Når vi nå innreder andre etasje så sparer vi ikke på noe. I tillegg til noen kule designelementer fra klubbens historie på veggene, og nødvendige stoler, bord og sofaer, så har vi kjøpt inn Shuffleboard og bordfotballspill, storskjerm med PlayStation4 og alle fotballkanalene, og i tillegg har vi vært så heldige å få et bordtennisbord fra ett av våre æresmedlemmer.

Alt dette gjør vi for at våre spillere, trenere, ledere og andre tillitsvalgte og sympatisører skal ha en plass å samles der alle kan ha det gøy. Vi som vokste opp i klubben da Haugarhuset var nytt husker hvor gøy det var, og hvordan vi klarte å bygge klubb på tvers av kjønn, lag og alder.

Vi tror at det fremdeles er mulig å få til, men da er det viktig at vi tar vare på det. Og til det trenger vi hjelp.

Vi er nå derfor på jakt etter Kveldsverter som kan være tilstede å sikre at folk oppfører seg slik vi forventer og ønsker av skikkelige Haugar-folk.

Vi ser for oss at storsalen er betjent fra kl. 18.00 til 23.00 de kveldene det er fotball på TV, og til 22.00 de andre dagene.

I første omgang har vi som mål å få med oss ca. 30 stk. som kan ha en kveld i måneden, slik at vi får en viss kontinuitet i det, uten at vi bruker opp folk, men det er aldri feil å ha flere.

Lønna er den samme som for de fleste andre jobber i Haugar,;god samvittighet for at du er med og bidrar til at Haugar og Haugesund by er en fin plass å vokse opp i.

Interesserte kan sende oss en melding på post@haugar.no, eller fylle ut spørreundersøkelsen på Haugarsiden på Facebook.

Dette blir kjekt!

Heia Haugar!