Synsam kommer på Haugar Telenor Xtra

Synsam tester overblikket og orienteringsevnen til spillerne på HTX.

I forbindelse med at Optikerkjeden Synsam er en ny samarbeidspartner til Norges Fotballforbund, ønsker de å komme ut til Haugar Telenor Xtra og foreta en gratis screening av alle HTX-deltakerne.

I dagens «mobile verden», med alt av mobiltelefoner, nettbrett og tv-spill, viser det seg at nesten 40 % av dagens ungdom har synsutfordringer i hverdagen. Synssansen er den viktigste for å ta imot inntrykk og informasjon under fotballaktivitet. NFF, Telenor og Synsam ønsker å gi alle de beste forutsetninger for å lykkes på banen.

Alle medlemmer av Haugar Telenor Xtra tilbys nå en gratis forenklet sjekk av øyene, normal verdi 195,-

VIKTIG: Alle som ønsker å benytte seg av tilbudet må fylle inn skjema. Enten på mail til david@haugar.no eller ta med skjema på HTX. Takk.

• HTX Tirsdag 26. april – G2005 og 2006

• HTX Onsdag 4. mai – J2003, 2005 og 2006

• HTX Fredag 13. mai – G2003, 2004 og J2004

Vi har sendt mail til alle deltakerne.